2012. május 14., hétfő

Segítség! Nem tudom mi legyen a cégem Logója!

Segítség! Nem tudom mi legyen a cégem Logója!

A céges Logó megválasztásánál fontos, hogy a grafika közvetítse a célközönséged felé a céged üzenetét.
A vállalkozásod logójának jól felismerhető és egyedinek kell lennie.A grafika tükrözze a céged tevékenységeit,céljait,elképzeléseit.Fontos hogy a logó látványos legyen,egyedi de ugyanakkor figyelni kell arra is,hogy többféle formában megjelenhessen, interneten,nyomtatott verziókban illetve pólókra hímezve,festve.
Íme hát pár ötlet,segítség ami megkönnyítheti a döntésedet: 

1.Ne csak a mában élj! Fontos,hogy a kiválasztott logó ne csak most kapcsolódjon a céged profiljához,hanem a későbbiekben is. A logód gyakorlatilag megalkotja a céged arculatát.Ezért is fontos meggondolni mit választunk.A céges arculat költségei borzasztóan nagyok,így inkább megéri előre gondolkozni ezzel megkímélve magunkat.

2. Sokan bele esnek abba hibába,hogy minél olcsóbb webgrafikust alkalmaznak.Persze meg sporolnak vele pár forintot.De később akár többet is árthatnak vele.Ugyancsak fontos figyelni arra,hogy jó árban,jó grafikussal dolgozzunk.Így biztosan azt kapjuk amit a pénzünkért cserébe el is várunk.

3.Hogyan válaszd ki a grafikusod?Nézd meg a grafikus weboldalát,munkáit és árait.Ha megtalálod a számodra legmegfelelőbb stílust akkor tudhatod hogy jó helyen jársz és a céged arculata megfelelő kezekben lesz.Sok sikert!

A vásárlóid valószínűleg  elsőként a céges  logódal és arculatoddal fognak találkozni,ha már akkor kellemes érzést ébresztesz bennük az hosszú távon meg fizethetetlen. A céges logó és arculat hatékony marketing-eszköz melynek építő szerepe van a vállalkozásod életében.

Ha nem találod a számodra legmegfelelőbb logót, szeretnél profi szakembert a logo design tervezésre  vagy nem tudod eldönteni mi lenne számodra a legkedvezőbb, esetleg már eldöntötted és csak a megvalósításra vársz. Fordulj hozzánk bizalommal